Wat is bloemkoolrijst en hoe maak je dit?
Bloemkoolrijst is een perfect bijgerecht voor b.v. een curry of een wokschotel. Aangezien je de bloemkool rauw eet, blijven alle voedzame voedingsstoffen in tact. Met de toevoeging van lekkere kruiden verdwijnt de typisc ...lees meer
Spaghetti maken van.. pompoen!
Extra groente eten? Maak dan nu je spaghetti van pompoen. Marinka van 'Eet Paleo' doet het je voor in deze instructie video. Eén keer kijken en je kan meteen aan de slag. Serveer je spaghetti met een s ...lees meer
Een lezing: Eerst Voeding, dan Medicijnen
15 minuten durende video door Gert Schuitemaker. "Bij een gemiddeld bezoek aan uw arts wordt u al snel met verschillende soorten medicijnen naar huis gestuurd. Maar heeft hij het ook maar één minuut ov ...lees meer
Een chocoladetoetje van rauwe cacao en chiazaad. Zet de ingrediënten en je blender klaar en start de video! Ingrediënten: Bio-banaan, rauwe cacao, kokosmelk, chiazaad, rijststroop, kokosrasp. Tip: Koop je kokos ...lees meer
Wil je jezelf of je visite eens verbazen met een lekkere, maar ook gezonde snack? Idee: Zet bij bezoek de kikkererwten gewoon op tafel en kijk hoe de smaak valt zonder dat ze weten dat dit kikkererwten zijn. LET OP: Wann ...lees meer
Zet minder koffie, pers meer groentesap
"Indien je geconfronteerd wordt met een chronische ziekte dan kan deze sap, in combinatie met rauw voedsel en superfoods, je redding zijn." Een gewaagde, maar mooie uitspraak van Maryse Moerel. Tip: Voor het be ...lees meer
Zuurkool: koud, warm als sap... Genoeg mee te doen dus! Maar waarom zuurkool? Zuurkool bevat stofjes die de productie van oestrogeen binnen de perken houden, en daarmee een van de oorzaken voor borstkanker alweer buiten ...lees meer
Kris Verburgh is arts en wetenschapsjournalist. In deze aflevering legt hij uit dat gezond eten van groot belang is bij het vitaal houden van het lichaam. In deze aflevering van 23 minuten geeft Kris je een helder beeld ...lees meer
Voor de liefhebbers van pudding!
Pudding van sinaasappel, vanille en cashew! Voor dit gerecht heb je wat specialere spullen nodig, maar als je weer eens wat nieuws wilt proberen is het zeker de moeite waard! Pudding kun je eten op verschillende momenten ...lees meer